Дарение за читалищата в община Мездра

Уважаеми приятели на „Историческа Мездра“,

Радостни сме да ви информираме, че направихме дарение на читалищата в община Мездра под формата на едногодишни абонаменти за детското списание National Geographic KIDS. Надяваме се така малките читатели на библиотеките в град Мездра и по селата в общината да имат достъп до актуалните броеве на това занимателно издание. Освен с качествените си образователни и познавателни материали, се надяваме  списанието да заинтригува своите читатели и с редовните си конкурси и състезания, в които те ще могат да взимат участие.

За читателите на библиотеката в гр. Мездра сме направили и комбиниран абонамент за списание National Geographic България + National Geographic KIDS. Вярваме, че любознателните сред вас няма да пропускат да четат броевете с всичките им страхотни статии за необятния свят, в който живеем.

Абонаментите ще са активни от месец септември и списанията ще бъдат доставяни във всяко едно от читалищата около 5-то число на месеца.

NationalGeographic

1 thought on “Дарение за читалищата в община Мездра

  1. Благодаря за тази чудесна ваша инициатива и това хубаво благородно дарителско дело! Нека да има повече такива българи, които милеят за грамотността и развитието на нашите деца!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s